-
-
2 pers
-
5 min
Terug naar overzicht
Bonendip van kidneybonen met tortilla chips
Kidneybonen
HAK kleine rode Kidneybonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productKidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productPureer de bonen, de steeltjes van de peterselie of koriander en een scheutje olijfolie met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.
Voeg de bosui en rest van de kruiden toe en roer even goed door.
Serveer als dip bij tortilla chips of brood.
Ook lekker!
- 1 stazak HAK Kidneybonen
- Scheutje olijfolie extra vergine
- 1 klein bosje koriander of platte peterselie, fijngehakt
- 1 bosui, in ringen
- 1 zak tortilla chips naturel of knapperig (glutenvrij) brood