Hak Broodsalade V
  • 3 pers
  • 15 min
Terug naar overzicht

Italiaanse broodsalade met mozzarella

Linzen verkleind

Linzen

HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product

Voeg de ingrediënten van de dressing samen in een kommetje en roer door elkaar tot het goed gemengd is.

Snijd het brood in stukjes.

Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een lepel de zaadlijsten eruit. Snijd plakjes van de komkommer.

Snijd de wortel in stukjes.

Meng het brood met komkommer, de HAK linzen, de dressing en de mozzarella bolletjes.

Verdeel de verse basilicum er overheen.

Ook lekker!

  • 1 ciabatta brood
  • 1 zak HAK Linzen
  • 1 komkommer
  • 100 gr wortel
  • 150 g mini mozzarella
  • Handje verse basilicum
  • Dressing:
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 1 theelepel honing
  • 6 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden