-
2 pers
-
25 min
Maaltijdsalade met kidneybonen en gegrilde kip
Kidneybonen
HAK kleine rode Kidneybonen hebben een pure smaak. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productKidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productMeng de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
Grill de kip in een (grill) pan mooi bruin en gaar in ca. 15 minuten, bestrooi tijdens het bakken met een snufje peper en zout.
Bak daarna de asperge tips 2 minuutjes in de grillpan.
Meng de dressing door de sla.
Snijd de gegrilde paprika in reepjes en voeg toe aan de salade.
Verdeel de salade over borden of kommen en verdeel de gegrilde asperges er over.
Strooi de kidneybonen er over.
Snijd de gegrilde kip in plakjes en verdeel door de salade.
Hak de pistache grof en bestrooi de salade hiermee.
Ook lekker!
- 1 zak HAK kidneybonen
- 100 gr sla
- 100 gr groene asperge tips
- 2 kipfilets
- 2 gegrilde paprika’s (uit pot)
- 2 eetlepels pistache nootjes,
- Dressing:
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel mosterd
- Snuf peper en zout