-
-
2 pers
-
25 min
Quesadillas met bruine en rode bonen
Rode en bruine bonenmix
HAK Rode en bruine bonenmix is een smakelijke mix van kleine en grote kidneybonen en pinto bonen. Lekker in wraps of chili en om mee te variëren in salades en soepen.
Bekijk productDe quesadilla’s kunnen in de pan of in een grillijzer gemaakt worden.
Verwarm het grillijzer of de pan (zonder olie).
Snijd in de tussentijd de rode ui in dunne halve ringen.
Giet de mais af.
Leg nu 1 wrap op het grillijzer of in de pan en verdeel de helft van de HAK bruine en rode bonen mix over de wrap heen.
Verdeel ook de helft van de mais en de helft van de rode ui er overheen.
Strooi nu een klein handje geraspte kaas er overheen en leg een tweede wrap er bovenop.
Sluit vervolgens het grillijzer en grill de quesadilla ongeveer voor 3-5 minuten of tot er mooie grillstrepen te zien zijn of draai de quesadilla na een paar minuten om in de pan.
Herhaal dit ook voor een tweede quesadilla.
Serveer de quesadilla’s met tacosaus en guacamole.
Ook lekker!
- 1 zak HAK bruine en rode bonen mix
- 4 middelgrote wraps
- 100 gr mais
- ½ rode ui
- 50 gr geraspte kaas
- 3 eetlepels tacosaus
- 2 eetlepels guacamole