-
4 pers
-
32 min
Wrap taart met gehakt en zure room
Mexicaanse Groenteschotel
Bij HAK willen we het graag lekker en gemakkelijk maken om groenten te eten. Daarom hebben we deze Mexicaanse Groenteschotel gemaakt. Om een mooi en puur product te maken hebben we deze Groenteschotel op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en slechts een snufje zeezout. Dat geeft een lekkere pure smaak.
Bekijk productKidneybonen
HAK Rode Kidneybonen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele Zuid-Amerikaanse gerechten als in soepen en salades.
Bekijk productVerwarm de oven 220 graden.
Bak het gehakt in een pan met een beetje olie of boter en voeg de Mexicaanse groenteschotel en de kidneybonen toe.
Vet de bodem van de ovenschaal in.
Leg hierop een wrap en verdeel wat van het gehaktmengsel over.
Verdeel een beetje taco saus hier over (let op dat je 8 lagen moet maken dus houd daar rekening mee met de hoeveelheden).
Dek af met een wrap en herhaal dit tot de wraps, gehaktmengsel en taco saus op zijn.
Verdeel de zure room over de bovenzijde en bestrooi met kaas.
Zet de wrap taart ongeveer 12 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
Verdeel voor het serveren wat bosui er over.
Dit recept is gemaakt in samenwerking met www.leukerecepten.nl
Ook lekker!
- 8 middelgrote wraps
- HAK Mexicaanse groenteschotel
- 300 gr rundergehakt
- 1 stazak HAK kleine rode kidneybonen a 225 gr
- 125 ml zure room
- Handje geraspte kaas
- Potje taco saus ca. 230 gr
- 1 bosui
- Boter of olie
- Benodigdheden:
- Ronde ovenschaal