5
  • 3 pers
  • 20 min
Terug naar overzicht

Curry met spinazie en linzen

Linzen verkleind

Linzen

HAK Linzen hebben een pure smaak en een lekkere bite. Ze zijn ideaal om mee te variëren zowel in traditionele gerechten zoals stoofschotels of tajines als in soepen en salades.

Bekijk product

Kook de pompoenblokjes beetgaar.

Snipper de ui en fruit deze in een pan.

Voeg de currypasta toe en de kokosmelk.

Snijd de tomaten in blokjes en voeg toe aan de curry.

Doe vervolgens beetje bij beetje de spinazie er bij tot deze is geslonken.

Giet de pompoenblokjes af en voeg samen met de linzen toe aan de curry.

Lekker met wat (naan)brood.

Opmerking: met naanbrood er bij is dit gerecht niet meer glutenvrij. En check de currypasta of deze geen lactose of dierlijke producten bevat voor een lactosevrije en vegan maaltijd.

Ook lekker!

  • 1 zak HAK Linzen
  • 200 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels curry pasta
  • 1 uitje
  • 200 gr spinazie
  • 2 tomaten
  • 200 gr pompoen in blokjes
  • Optioneel: naanbrood voor er bij