-
-
4 pers
-
15 min
Linzencurry met zelfgemaakt flatbread
Linzen curryschotel
HAK Linzencurry is een rijkgevulde schotel, geschikt voor 2 tot 3 personen en klaar voor gebruik. Een gezonde basis voor een lekker en snel linzengerecht met groenten, kruiden en saus. Lekker met rijst of naan brood.
Bekijk productDoe alle ingrediënten voor het flatbread in een kom en kneed er een soepel deeg van (in een keukenmachine gaat het nog gemakkelijker).
Voeg wat extra bloem of een paar druppels water toe als het deeg te nat of te droog is. Het deeg is klaar als het mooi elastisch is.
Laat het minimaal 15 minuten rusten onder plastic folie.
Verwarm de HAK linzencurry volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel het deeg in 8 ongeveer gelijke stukken en rol ieder bolletje deeg zo dun mogelijk uit met een deegroller.
Verwarm een grill- of koekenpan op hoog vuur.
Bak de flatbreads in ongeveer 2 minuten per kant goudbruin en gaar en serveer met de curry.
Ook lekker!
- 1 stazak HAK Linzencurry
- Flatbread:
- 400 gr (glutenvrij) volkorenmeel
- 300 gr (lactosevrije) yoghurt
- 2 tl zout
- 2 tl bakpoeder