-
-
4 pers
-
20 min
Terug naar overzicht
Doperwtjes met vlinderpasta en pesto
Doperwtjes
De doperwtjes van HAK zijn geselecteerd uit de beste rassen doperwten en worden gesorteerd op de grootte van de doperwten. Alleen de beste doperwten komen in de pot bij HAK!
Bekijk productKook de vlinderpasta beetgaar en laat even uitlekken, schud de pasta om.
Verwarm de HAK doperwtjes in eigen vocht (niet laten koken).
Doe de pasta met wat olijfolie terug in de pan.
Voeg de pesto toe naar smaak, kruid met peper en zout.
Laat de doperwtjes uitlekken en voeg deze toe aan de pasta.
Verdeel de pasta over de borden, strooi hier de gemalen Parmezaanse kaas over en maak het geheel af met enkele blaadjes basilicum.
Ook lekker!
- 1 pot HAK doperwtjes (370 ml)
- 300 gram (glutenvrije) vlinderpasta
- 100 gram pesto
- 200 gram Parmezaanse kaas
- peper & zout
- olijfolie
- Blaadjes verse basilicum