-
-
4 pers
-
15 min
Terug naar overzicht
Gnocchi met Italiaanse groenteschotel en spinazie
Italiaanse Groenteschotel
Bij HAK willen we het graag lekker en gemakkelijk maken om groenten te eten. Daarom hebben we deze Italiaanse Groenteschotel gemaakt. Om een mooi en puur product te maken hebben we deze Groenteschotel op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en slechts een snufje zeezout. Dat geeft een lekkere pure smaak.
Bekijk productKook de gnocchi volgens de aanwijzingen van de verpakking in water met een snufje zout.
Roerbak de spinazie in een beetje olie en voeg nadat de spinazie geslonken is de Italiaanse groenteschotel toe.
Hak de amandelen grof.
Voeg de gnocchi bij de groenteschotel en serveer het gerecht met Parmezaanse kaas en gehakte amandelen
Ook lekker!
- 500 gr gnocchi
- 1 zak Italiaanse groenteschotel
- 2 handjes Parmezaanse kaas
- 200 gr verse spinazie
- 40 gr amandelen
- Snufje zout
- Olie om in te bakken