-
3 pers
-
15 min
Italiaanse pastaschotel met parmaham
Italiaanse Groenteschotel
Bij HAK willen we het graag lekker en gemakkelijk maken om groenten te eten. Daarom hebben we deze Italiaanse Groenteschotel gemaakt. Om een mooi en puur product te maken hebben we deze Groenteschotel op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en slechts een snufje zeezout. Dat geeft een lekkere pure smaak.
Bekijk productKook de pasta volgens de verpakking gaar.
Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook beetgaar in gezouten water.
Rooster de pijnboompitjes in een droge pan.
Snijd of scheur de parmaham in kleinere stukjes.
Giet de pasta af en roer de Italiaanse groenteschotel door de pasta heen.
Verwarm de saus en pasta op laag vuur.
Voeg ook de gekookte broccoliroosjes toe.
Verdeel de pasta met groenten over de borden en voeg vervolgens Parmaham, pijnboompitjes en verse basilicum aan het gerecht toe.
Ook lekker!
- 250 gr fusilli pasta
- HAK Italiaanse Groenteschotel
- 6 plakjes parmaham
- 400 gr broccoli
- 2 eetlepels pijnboompitten
- Verse basilicum
- Snufje zout