-
2 pers
-
15 min
Terug naar overzicht
Romige pasta met champignons
Champignon Room groenteschotel
Bij HAK willen we het graag lekker en gemakkelijk maken om groenten te eten. Daarom hebben we deze Champignon Room Groenteschotel gemaakt. Om een mooi en puur product te maken hebben we deze Groenteschotel op smaak gebracht met heerlijke kruiden, specerijen en slechts een snufje zeezout. Dat geeft een lekkere pure smaak.
Bekijk productKook de pasta gaar.
Bak de spekjes licht krokant in een pan zonder olie of boter.
Voeg de champignon room groenteschotel toe en verwarm even mee.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Giet de pasta af en voeg toe aan de saus.
Serveer de pasta met een handje rucola, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Ook lekker!
- 1 zak HAK Champignon Room groenteschotel
- 200 gr Spekjes
- 150 gr Tagliatelle pasta
- Handje rucola
- 3 Eetlepels pijnboompitten
- 40 gr Parzemaanse kaas